Nu we meer grip op het coronavirus lijken te krijgen, gaan de deuren van onze samenleving weer op een kiertje open. Net als veel andere therapeuten heb ook ik mijn praktijk weer voor face-to-face sessies geopend!

Fijn om mijn cliënten weer live te mogen ontvangen en spreken. Want hoewel sessies via beeldbellen een goed alternatief zijn, gaat er niets boven echt contact in de praktijk. En natuurlijk volg ik daarin de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Hieronder lees je hier meer over.

Corona raakt ons niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel. Voor laatstgenoemde klachten is er gelukkig al een goed vaccin: integratieve psychotherapie.

De belangrijkste regels in mijn praktijk – voor jouw en mijn gezondheid

  • Heb jij – of een van jouw huisgenoten – symptomen van verkoudheid, griep, hoesten of koorts? Zeg dan je afspraak af. Dat kan ook op korte termijn (ik zal dan geen annuleringskosten in rekening brengen). Eventueel spreken we af voor een telefonisch consult met beeldbellen.
  • Tussen de sessies door reinig ik alle contactpunten, zoals deurknoppen, armleuningen, tafeloppervlak. Ook het toilet wordt na gebruik schoongemaakt.
  • Voor en na een sessie was ik mijn handen met desinfecterende zeep. Ik vraag jou bij de start van onze sessie ook je handen met desinfecterende zeep te wassen.
  • Tijdens onze sessie houden we zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand.