Home » Blog » Geen categorie » Praktijk weer open voor face-to-face sessies

Praktijk weer open voor face-to-face sessies

door | 13 jun, 2020 | Psychotherapie

Nu we meer grip op het coronavirus lijken te krijgen, gaan de deuren van onze samenleving weer op een kiertje open. Net als veel andere therapeuten heb ook ik mijn praktijk weer voor face-to-face sessies geopend!

Fijn om mijn cliënten weer live te mogen ontvangen en spreken. Want hoewel sessies via beeldbellen een goed alternatief zijn, gaat er niets boven echt contact in de praktijk. En natuurlijk volg ik daarin de hygiëne richtlijnen van het RIVM. Hieronder lees je hier meer over.

Corona raakt ons niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel. Voor laatstgenoemde klachten is er gelukkig al een goed vaccin: integratieve psychotherapie.

De belangrijkste regels in mijn praktijk – voor jouw en mijn gezondheid

  • Heb jij – of een van jouw huisgenoten – symptomen van verkoudheid, griep, hoesten of koorts? Zeg dan je afspraak af. Dat kan ook op korte termijn (ik zal dan geen annuleringskosten in rekening brengen). Eventueel spreken we af voor een telefonisch consult met beeldbellen.
  • Tussen de sessies door reinig ik alle contactpunten, zoals deurknoppen, armleuningen, tafeloppervlak. Ook het toilet wordt na gebruik schoongemaakt.
  • Voor en na een sessie was ik mijn handen met desinfecterende zeep. Ik vraag jou bij de start van onze sessie ook je handen met desinfecterende zeep te wassen.
  • Tijdens onze sessie houden we zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand.

Berichten over verandering van binnenuit

Het leven is een ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent – en wilt zijn. Dat is een proces van binnenuit en dat ervaar ik zowel bij mijn cliënten als bij mijzelf. Wil je meer weten? Lees dan eens mijn blogs.

Onderwerpen berichten

Gerelateerde artikelen

Soms zit je in de verkeerde trance

Soms zit je in de verkeerde trance

Ken je dat gevoel? Je loopt door een mooi bos, het zonlicht schittert door de bomen
en je voelt je één met de natuur. Of je gaat helemaal op in je werk en voor je het weet is het uur om. Eigenlijk ben je in trance. Maar wat is trance nu precies?

Lees meer
EMDR helpt bij angst en traumatische ervaringen

EMDR helpt bij angst en traumatische ervaringen

We maken allemaal wel minder leuke dingen mee. Soms zijn die ervaringen zo ingrijpend, dat je het maar moeilijk kunt verwerken. Denk daarbij aan een ongeval, overval of ernstige ziekte. Maar ook schijnbaar minder heftige ervaringen kunnen later tot psychische klachten lijden. Met EMDR kunnen deze klachten worden aangepakt.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin