Home » Blog » Zelfzorg » Wil je wel eens weten hoeveel stress je in je lijf hebt?

Wil je wel eens weten hoeveel stress je in je lijf hebt?

door | 16 nov, 2021 | Zelfzorg

Voel je je regelmatig gestrest of overbelast en wil je weten hoe je ervoor staat? Check jezelf dan met de gevalideerde CSR Vragenlijst Stressklachten en ontvang direct een rapport met jouw scores, advies en handige tips.

Tijdens de Week van de Werkstress (maandag 15 t/m vrijdag 19 november 2021) kun je de vragenlijst gratis bestellen (normale prijs: € 9,95).
De vragenlijst brengt niet alleen je stressklachten in beeld, maar ook je vermoeidheid en cognitief functioneren. Juist die laatste twee zijn belangrijke kenmerken van burn-out en dat maakt deze vragenlijst zo bruikbaar.

Je kunt de test doen op https://www.csrcentrum.nl/zelf-check. Het invullen kost je ongeveer tien minuten en je ziet direct jouw scores op je scherm, inclusief deskundig advies van CSR – het expertisecentrum op het vlak van stress en burn-out begeleiding.
Zijn jouw scores aan de hoge kant, ervaar je stressklachten,  zoek je een coach die je kan helpen weer in balans te komen? Kijk dan eens op https://innerzijds.nl/stress-en-burn-out-coaching om een indruk te krijgen van wat ik daarin voor je kan betekenen.

Berichten over verandering van binnenuit

Het leven is een ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent – en wilt zijn. Dat is een proces van binnenuit en dat ervaar ik zowel bij mijn cliënten als bij mijzelf. Wil je meer weten? Lees dan eens mijn blogs.

Onderwerpen berichten

Gerelateerde artikelen

Lummeltijd

Lummeltijd

Heerlijk. Je zit ergens op een bankje en je geniet van het landschap dat zich aan je voeten ontvouwt. Je moet even helemaal niets. En speels verweven je gedachten zich met de dingen die je ziet, de gevoelens die je hebt, de geluiden die je hoort en het briesje dat aangenaam je huid beroert. Zo heel gemakkelijk mijmer je maar wat. Herken je dat?

Lees meer
Zoek de schaduw op

Zoek de schaduw op

Met deze zomerse temperaturen zoeken we graag de schaduw op. Maar in onze binnenwereld ligt dat anders. Van binnen mijden we liever onze schaduwkant en laten we ons van onze zonnige zijde zien. Daarmee is de schaduw niet verdwenen. Want wat wil die innerlijke schaduw eigenlijk van jou?

Lees meer
Met de feestdagen op hol

Met de feestdagen op hol

Terwijl de natuur in diepe winterslaap verkeert, slaan wij deze dagen op hol. De feestdagen komen eraan. De kerstboom staat en de kerstborrel achter de rug. Boodschappen halen, wat gaan we eten met kerst? Druk in de winkels. Wat doen we met oud en nieuw? Wel of geen vuurwerk? En vergeet niet je zorgverzekering te kiezen. Zo rennen we met zijn allen de feestdagen door, om in het nieuwe jaar met een kater wakker te worden. Kan dat niet anders?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin