Training Ontspannen doe je zo!

Training  Ontspannen doe je zo!
Minder stress met aandacht voor je hart

Onder stress zijn we in staat grote prestaties te leveren. Maar wanneer stress ons leven bepaalt, dan hebben we daar last van. We voelen ons opgejaagd en gespannen. Emotioneel en lichamelijk raken we ontregeld, en als we ons gedrag niet veranderen eindigen we in een burn-out.

In deze training leer je met behulp van eenvoudige inzichten en praktische oefeningen om stressgevoelens los te laten. Je leert om je zintuigen naar binnen te richten en te luisteren naar wat goed voor je is. De oefeningen zijn gemakkelijk thuis en op het werk toe te passen en zorgen er voor dat je ontspant en weer helder kunt denken.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten en combineert elementen uit de mindfulness, hartcoherentie, ademhalingstechnieken en visualisaties tot een krachtige aanpak die je zelf thuis en op je werk kunt toepassen. Hartcoherentie gaat over het bevorderen van een natuurlijk hartritmepatroon en heeft zich bewezen als een eenvoudige en effectieve manier om te ontspannen. In de training kijken we ook naar situaties in jouw leven die jou een stressgevoel geven. Stress zit van binnen en door de training geef je jezelf de mogelijkheid om van binnenuit jouw omgang met stressvolle situaties te veranderen.

Doel van de training is dat je ervaart hoe je weer grip krijgt op stress en stressgevoelens en je weer kunt ontspannen en je beter gaat voelen, gezonder en met meer energie.

Voor wie: iedereen die last heeft van stress
Data en tijden: de training bestaat uit vier sessies.
Je kunt kiezen uit de middag- of avondtraining.
Middagtraining: 29 januari, 5, 12 en 19 februari 2018 van 14 tot 16 uur
Avondtraining: 1, 8, 15 en 22 februari 2018 van 20 tot 22 uur
Waar: Waardenburg 112, 2181 LM Hillegom
Kosten: € 120,- (incl. BTW) per persoon
Trainer: Erhard Föllmi
Meer info: bel me: 06-54645839   of stuur me een mail: erhard@innerzijds.nl
Aanmelden: stuur een mail naar erhard@innerzijds.nl